[صفحه اصلی ]    
بخش‌های اصلی
معرفی روابط عمومی دانشگاه::
آرشیو اخبار وب دا::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
کرونا ویروس::
جوانی جمعیت::
::
جوانی جمعیت
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا 

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

..
اخبار وزارت بهداشت
..
:: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان: مراکز نفس در همه‌ی شهرستان‌های استان زنجان، راه‌اندازی می‌شود ::
 | تاریخ ارسال: 1401/11/10 | 

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان:
مراکز نفس در همه‌ی شهرستان‌های استان زنجان، راه‌اندازی می‌شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان و مسئول اجرای طرح نفس در استان، گفت: در کلیه‌ی شهرستان‌های استان زنجان، مرکزی با عنوان "مرکز نفس" انتخاب و تجهیز شده و مشاورین هر مرکز و فرآیند ارائه خدمت مرکز مشخص شده است.


پایگاه خبری وبدا-زنجان، دکتر مشهود تقی‌لو در اولین جلسه استانی هم‌اندیشی طرح نفس در سالجاری، اظهار کرد: روال اجرای طرح، بدین ‌صورت است که مادران متقاضی سقط پس ازشناسایی، به مراکز طرح نفس ارجاع داده می‌شوند و مشاورین دوره‌دیده، ضمن اخذ شرح‌حال و تعیین علل احتمالی سقط و تکمیل فرم‌های مربوطه، برای مادران معرفی شده تشکیل پرونده می‌دهند.

وی خاطرنشان کرد: والدین پس از دریافت آموزش‌ها و مشاوره‌های لازم، در صورت انصراف از سقط، جهت دریافت حمایت‌های درمانی، روان‌شناختی، اقتصادی و فرهنگی به ناجی معرفی می‌شوند تا با دریافت حمایت‌های لازم به بارداری ادامه دهند.  

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان با بیان اینکه به منظور اجرای طرح نفس، یک کارگروه استانی شامل کمیته‌های فرهنگی-آموزشی، ارتقای کیفیت عملکرد و پیگیری، اطلاع‌رسانی و حمایت و پشتیبانی تشکیل شده است، افزود: در این راستا علاوه‌بر مسئول فنی و اجرایی استانی، برای هر یک از کمیته‌ها، مسئولین و اعضای استانی و شهرستانی تعیین و ابلاغ آنان صادر شده است.

وی با اشاره به اینکه در مجموع ۱۲۲ نفر در هسته‌های استانی و شهرستانی و مراکز طرح نفس فعال هستند، اظهار کرد: پیرو برگزاری جلسات استانی و تربیت مربیان شهرستانی، آموزش‌ها به‌صورت آبشاری ویژه کلیه رده‌های شغلی کارکنان اعم از کارشناسان ستادی و اداری، پزشک، دندان‌پزشک، ماما، مراقب سلامت و بهورز، مراقب ناظر، کارشناسان روانشناسی، آزمایشگاه، بهداشت محیط، بهداشت حرفه‌ای، نگهبان، سرایدار و راننده و ... انجام شده است.

دکتر تقی‌لو خاطرنشان کرد: ازابتدای طرح تا کنون تعداد ۱۲۴ مادر واجد شرایط طرح در سطح استان شناسایی و مورد مشاوره قرار گرفته‌اند و با حمایت‌های انجام شده، ۱۲۳ نفر از سقط منصرف شده و  ۵ نوزاد نیز به دنیا آمده‌اند.

وی سقط‌های عمدی جنین‌های سالم را یکی از دلایل کاهش جمعیت عنوان کرد و گفت: پیشگیری از سقط این جنین‌ها از جنبه‌های مختلف انسانی، شرعی و اجتماعی بسیار با ارزش است.

گفتنی است اولین جلسه استانی هم اندیشی طرح نفس در سالجاری روز شنبه ۸بهمن با حضور  روسا و نمایندگان ادارات، نهادها و سازمان های استان در مرکز همایش های بین المللی روزبه برگزار شد.

خبرنگار: سودابه باقری
کلیدواژه ها: تولد | وبدا مرکز زنجان | طرح نفس | دانشگاه علوم پزشکی زنجان | سقط |
دفعات مشاهده: 164 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

مطالب مشابه