:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی ( اول تیرماه ۱۴۰۰)
:: دانشگاه علوم پزشکی زنجان، میزبان وبینار بین‌المللی English for Specific Purposesمدیر امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان ز
:: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ روند افزایشی بیماری کرونا در استان/ تجهیز مراکز تجمیعی
:: برای اولین بار در منطقه عمل اندومتریال ابلیشن در خرم دره انجام شد
:: یازدهمین نشست کمیته های فنی- آب و فاضلاب، سموم، آفت کش ها و کودهای شیمیایی و مدیریت پسماند و آلودگی خاک استان

:: رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ تاخیر در تزریق دُز دوم واکسن کرونا، مشکلی ایجاد نمی‌کند ::
 | تاریخ ارسال: 1400/3/19 |

رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛
 تاخیر در تزریق دُز دوم واکسن کرونا، مشکلی ایجاد نمی‌کند

دکتر پرویز قزلباش در نشست خبری با بیان اینکه فاصله زمانی تزریق بین دو دُز واکسن کرونا اگر به تاخیر بیفتد مشکل جدی ایجاد نمی‌کند و دُز دوم می‌تواند با چندماه تاخیر هم انجام شود اظهار داشت: دُز اول سیستم ایمنی را تحریک، و آماده دفاع کرده، و دُز دوم مکمل است .

پایگاه خبری وبدا – زنجان، رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان بعدازظهر چهارشنبه ۱۹ خردادماه در نشست خبری درخصوص ذخایر واکسیناسیون کرونا اظهار داشت: باتوجه به اینکه زنجان مرکز توزیع واکسن شمال‌غرب کشور است، طبیعتا بیشترین ذخایر را داریم . و سعی بر این است که واکسن‌های ارسالی از طرف وزارت، به استان بلافاصله و با سرعت مناسب توزیع، و برای سنین مشخص شده، تزریق شود . ولی در روزهای اخیر مختصری روند واردات واکسیناسیون کند شده، و امیدوارم هستیم این تاخیر به‌زودی برطرف شود .

دکتر قزلباش با بیان اینکه فاصله زمانی تزریق بین دو دُز واکسن کرونا اگر به تاخیر بیفتد مشکل جدی ایجاد نمی‌کند و دُز دوم می‌تواند با چندماه تاخیر هم انجام شود ادامه داد: واکسن آسترازنکا قبلاً با فاصله ۲۸ تا ۳۰ روز انجام می‌شد، ولی مطالعات انجام شده نشان داد که تزریق دُز دوم با فاصله ۳ ماه هم مشکل اینجا نمی‌کند . چراکه دُز اول سیستم ایمنی را تحریک، و آماده دفاع کرده، و دُز دوم مکمل است .

رییس کلان منطقه ۶ آمایش کشوری با اشاره به اینکه با ظرفیت ایجادشده در استان، خوشبختانه بیمار مبتلا به کرونا در انتظار icu نداریم تصریح کرد: واکسن کرونا هم مثل واکسن‌های دیگر است و کاهش عمر را درپی ندارد. چراکه واکسن کرونا ویروس کشته شده، یا بخشی از ویروس است که روی یک ویروس دیگر سوار شده، تا سیستم ایمنی را تحریک کند .

مدیر ارشد دانشگاه علوم پزشکی زنجان با بیان اینکه سالمندان بالای ۸۰ سال، حدود درصد۸۰، و بالای ۷۰ سال هم، ۷۲ درصد واکسینه شدند اظهار داشت: عوارض جدی در واکسیناسیون نداشتیم و حتی درخصوص کارآزمایی بالینی واکسن ایرانی – کوبایی (کنژوگه) هم هیچ عوارضی گزارش نشده، و همچنین از ویروس جهش یافته هندی و .... هیچ گزارشی نداریم ولی باید مراقبت کنیم .

به گفته دکتر قزلباش رنگ‌بندی شهرهای استان تغییری نداشته است، و شهر زنجان، خدابنده، ابهر و خرمدره نارنجی، و باقی شهرها به رنگ زرد هستند .

وی با اشاره به ایام انتخابات ریاست جمهوری، بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی (رعایت فاصله اجتماعی، استفاده از ماسک، دوری از دورهمی‌ها، تجمعات و مسافرت) تاکید کرد و افزود: در این ایام، باید بحث آموزش و اطلاع‌رسانی، و نظارت بر اجرای پروتکل‌ها با شدت بیشتر انجام بگیرد و مردم هم با شدت و جدیت پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند .
دفعات مشاهده: 134 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر