دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان

Zanjan University of Medical Sciences

نهمین اجلاس مجازی روسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور برگزار شد

| تاریخ ارسال: 1399/10/13 |

نهمین اجلاس مجازی روسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور به ریاست وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد.

پایگاه خبری وب‌دا -زنجان، عصر شنبه سیزده دی‌ماه نهمین اجلاس مجازی روسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور به ریاست دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد .

در راستای این جلسه، در زنجان نیز، دکتر پرویز قزلباش رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی و اعضای هیأت رییسه دانشگاه حضور داشتند .

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 1027 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر