:: تقدیر از خانواده خیر سلامت، مرحوم حاج شفیع ابریشمی ::
 | تاریخ ارسال: 1400/11/4 |

تقدیر از خانواده خیر سلامت، مرحوم حاج شفیع ابریشمی

در نشست توانمندسازی بررسی برآیند پایش و رتبه‌بندی موسسات خیریه و سازمان‌های مردم نهاد سلامت استان زنجان از خانواده خیر سلامت، مرحوم حاج شفیع ابریشمی تقدیر به عمل آمد.
پایگاه خبری وبدا – زنجان، دوشنبه ۴ بهمن‌ماه، نشست توانمندسازی بررسی برآیند پایش و رتبه‌بندی موسسات خیریه و سازمان‌های مردم نهاد سلامت استان زنجان به ریاست مهندس فرانک سقطچی جانشین رئیس دانشگاه در امور اجتماعی با حضور دکتر جمشید وفا مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان، حجت‌الاسلام موسوی تبریزی معاون فرهنگی اوقاف و امور خیریه استان، نمایندگان تیم پایش، نمایندگان موسسات خیریه و سازمان‌های مردم نهاد سلامت و کارشناسان مدیریت مشارکت‌های مردمی در سالن اجلاس مرکز همایشهای بینالمللی روزبه برگزار شد.
در این نشست ضمن ارائه گزارشی از پایش اخیر، بخش پرسش و پاسخ و بررسی چالش‌ها نیز انجام شد.
دفعات مشاهده: 176 بار   |   دفعات چاپ: 25 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر