:: انجام موفقیت‌آمیز عمل برداشت ضایعه مغزی در بیمارستان بوعلی سینا خرمدره
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۵ بهمن ۱۴۰۰)
:: مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زنجان: رویکرد برنامه‌های دهه فجر باید اجتماعی، پرشور و نشاط و امیدآفرین باشد
:: سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان : سامانه و نرم افزار پایش برنامه‌های سلامت محور، ابزار مدیریت مجموعه بهداشت در استان است.
:: تقدیر از خانواده خیر سلامت، مرحوم حاج شفیع ابریشمی

:: مدیر عامل مجمع خیرین سلامت استان موازی‌کاری خیریه‌ها، مانع پیشرفت کار است ::
 | تاریخ ارسال: 1400/10/23 |
مدیر عامل مجمع خیرین سلامت استان
موازی‌کاری خیریه‌ها، مانع پیشرفت کار است
مدیر عامل مجمع خیرین سلامت استان با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۱۵ خیریه در سطح شهر زنجان فعال هستند، گفت: موازی‌کاری خیریه‌ها، باعث کاهش خدمت رسانی و استهلاک منابع می‌شود و مانع پیشرفت کار است.

دکتر جمشید وفا در گفتگو با خبرنگار وبدای زنجان که امروز پنجشنبه ۲۳دی در محل استودیو سلامت دانشگاه علوم پزشکی استان انجام شد، تصریح کرد: یکی از اهداف اساسنامه‌ایِ مجمع خیرین سلامت، ساماندهی خیریه های حوزه سلامت است ولی متاسفانه تاکنون موفق به انجام آن نشده‌ایم زیرا قانونی برای این کار وجود ندارد و اصلا سازوکار این ساماندهی در اختیار ما نیست.

وی با اشاره به توقف برخی پروژه‌های خیریه‌ی سلامت محور به دلیل نامساعد بودن شرایط اقتصادی خیّرین، اظهار کرد: بیشتر فعالیت مجمع خیرین سلامت، احداث پروژه های مربوط به سلامت است. به این ترتیب که با خیرین این حوزه، جهت احداث مراکز درمانی، قرارداد منعقد می‌کنیم ولی از آنجایی که به سرانجام رساندن این پروژه‌های عمرانی با رونق اقتصادی کشور، ارتباط مستقیم دارد، برخی پروژه‌ها ناچارا متوقف شده است و این موضوع از چالش‌های اصلی ما در مجمع است.

مدیر عامل مجمع خیرین سلامت استان با تاکید بر آگاهی‌رسانی به مردم در حوزه‌ی خدمات داوطلبانه، اظهار کرد: باید این فرهنگ در جامعه ایجاد شود که با انجام خدمات داوطلبانه، بدون داشتن توان مالی نیز می‌توان خَیّر بود.

دکتر وفا تصریح کرد: رسانه‌ها نقش مهمی در فرهنگ‌سازی و ایجادآگاهی در حوزه خدمات داوطلبانه دارند.

وی به بیان مثالی در خصوص خدمات داوطلبانه پرداخت و گفت: فرض کنید بیماری در بیمارستان بستری میشود و نیاز به همراه پیدا می کند تا به او خدمت‌رسانی کند. کسانی که توان مالی دارند، فردی را به خدمت می‌گیرند. برخی بیماران نیز، فرزندان و خویشاوندانی دارند که کارهایشان را انجام دهد ولی بعضی‌ بیماران کسی را ندارند و ما در تلاش هستیم تا در چنین مواردی از خدمات داوطلبانه مردم استفاده کنیم.

مدیر عامل مجمع خیرین سلامت استان افزود: متاسفانه این نوع خدمت هنوز در جامعه ما تعریف نشده در حالی که کار خیر بسیار باارزشی است و نیازی به هزینه ندارد.

این جراح و متخصص چشم با بیان اینکه فکر خدمت به همنوع در همه‌ی انسانها وجود دارد، خاطرنشان کرد: در شغل ما پزشکان، نیاز به خدمت، بسیار زیاد است و طبیعتا انسان در این حیطه، به طرف امور خیریه کشیده میشود، همانطور که بسیاری از پزشکان زنجان وارد این کار شده و خدمت می کنند.

وی در خصوص اقدامات مجمع خیرین سلامت استان در دوره شیوع کرونا اظهار کرد: تجهیز بیمارستان‌ها و تهیهی اقلام بهداشتی و حفاظتی برای کادر درمان از مهمترین این اقدامات بوده است.
دفعات مشاهده: 107 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر