:: انجام موفقیت‌آمیز عمل برداشت ضایعه مغزی در بیمارستان بوعلی سینا خرمدره
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۵ بهمن ۱۴۰۰)
:: مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زنجان: رویکرد برنامه‌های دهه فجر باید اجتماعی، پرشور و نشاط و امیدآفرین باشد
:: سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان : سامانه و نرم افزار پایش برنامه‌های سلامت محور، ابزار مدیریت مجموعه بهداشت در استان است.
:: تقدیر از خانواده خیر سلامت، مرحوم حاج شفیع ابریشمی

:: سیزدهمین جلسه شورای بین‌المللی سازی دانشگاه با محوریت گردشگری سلامت برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: 1400/9/11 |

سیزدهمین جلسه شورای بین‌المللی سازی دانشگاه با محوریت گردشگری سلامت برگزار شد

سیزدهمین جلسه شورای بین المللی سازی دانشگاه با رویکرد گردشگری سلامت با حضور رئیس دانشگاه در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان برگزار شد.

پایگاه خبری وبدا - زنجان، سیزدهمین جلسه شورای بین‌المللی سازی دانشگاه صبح چهارشنبه ۱۰ آذر در محل سالن اجلاس مرکز همایش‌های بین‌المللی روزبه، به میزبانی امور بین‌الملل، با حضور رئیس دانشگاه، معاونین، روسای جلسه شورای بین‌المللی سازی دانشگاه و دانشکده‌ها برگزار شد.

ارائه گزارشی از فعالیت‌های ۸ماه اخیر امور‌‌ بین‌الملل دانشگاه و مواردی چون گردشگری سلامت و فعالیت‌های بین‌المللی اعضای هیئت علمی، از مباحث مطرح شده در این جلسه بود.
دفعات مشاهده: 80 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر