:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۵ بهمن ۱۴۰۰)
:: سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان : سامانه و نرم افزار پایش برنامه‌های سلامت محور، ابزار مدیریت مجموعه بهداشت در استان است.
:: تقدیر از خانواده خیر سلامت، مرحوم حاج شفیع ابریشمی
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۴ بهمن ۱۴۰۰)
:: AWT IMAGEکسب مقام دوم رشته های ورزشی والیبال و فوتسال در مسابقات استانی کارکنان دولت

:: نخستین جشنواره سلامت و رسانه در زنجان با قرائت بیانیه و تجلیل از برترین‌ها به کار خود پایان داد ::
 | تاریخ ارسال: 1400/9/10 |

آئین اختتامیه نخستین جشنواره سلامت و رسانه استان، صبح چهارشنبه ۱۰ آذرماه، باتوجه به شرایط متاثر از کرونا به صورت حضوری محدود و مجازی، با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد.

به گزارش وبدا – زنجان،
بیش از ۳۵۰ اثر از ۶۴ شرکت‌کننده به دبیرخانه نخستین جشنواره سلامت و رسانه ارسال شد که پس از داوری، ۲۷ اثر به عنوان برگزیده انتخاب شد.

در این آیین، بیانیه هیات داوران توسط یوسف ناصر مدیر خانه مطبوعات استان قرائت شد:

متن بیانیه هیأت داوران نخستین جشنواره سلامت و رسانه استان زنجان

هیأت داوران "نخستین جشنواره سلامت و رسانه "در استان زنجان با اظهار خرسندی از برپایی چنین پاسداشتی که تاکید ویژه بر نقش رسانه در اطلاع‌رسانی و ضرورت اهمیت سلامت و بهداشت جامعه دارد، یادآوری چند نکته را درباره آثار دریافتی لازم می‌داند:

تعداد آثار از نظر کمی قابل تأمل بود گرچه با عنایت به بحران کرونا در استان زنجان چون دیگر چون دیگر استان‌های کشور، انتظار تعدد آثار بیشتری داشت.
آثار دریافتی در بخش‌های مختلف از نظر موضوعی کم‌تنوع و از وجه محتوایی سزاوار موضوع، متاسفانه با کاستی‌هایی روبرو بود که بی‌تردید متاثر از فضای اغلب غیرشفاف و برخی موانع پیش‌روی اطلاع‌رسانی است که رسانه‌ها از آن بسیار رنج می‌برند.
داوران بر این باورند که با عنایت به پیشینه تاریخی رسانه‌ها، در استان زنجان و نیز حضور روزنامهنگاران حرفهای در استان، امیدواری به اعتلای کمی، کیفی و ساختاری آثار فعالان رسانه‌ای، علیرغم مشکلات و موانع، کاملا به جا و رواست.
پس چشم‌انتظار دوره دوم جشنواره می‌مانیم.

فریدون صدیقی- اکبر قاضی‌زاده- احمد توکلی و رضا معطریان
دفعات مشاهده: 109 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر