:: عضویت دانشگاه علوم پرشکی زنجان در رتبه بندی موضوعی TIMES برای سال
:: رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان : از امروز تا یک هفته آینده، فرصت طلایی برای واکسیناسیون عمومی در زنجان
:: تشکیل جلسه هماهنگی معاینات دانشجویان جدیدالورود
:: همزمان با آیین سراسری تجلیل و تکریم از یک میلیون پیشکسوت دفاع مقدس: جمعی از مدافعین، همیاران و خیرین سلامت استان، تجلیل شدند
:: بازدید نمایندگان دفتر امور اجتماعی و سیاسی حوزه‌های علمیه‌ی کشور، از مرکز آیت‌اله موسوی

:: سفر رییس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به زنجان ::
 | تاریخ ارسال: 1400/6/24 |

سفر رییس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به زنجان

در سفر یکروزه دکتر جعفر صادق‌ تبریزی به زنجان، نشست تخصصی با ارائه گزارش عملکرد کرونا از ابتدای شیوع تاکنون برگزار شد.

پایگاه خبری وبدا – زنجان، شامگاه سه‌شنبه ۲۳ شهریورماه، نشست تخصصی قائم مقام معاون بهداشت و رییس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با ارائه گزارش عملکرد کرونا از ابتدای شیوع تاکنون، باحضور دکتر محمدرضا صائینی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان و رییس مرکز بهداشت استان، مدیران و روسای شبکه‌های تابعه، و کارشناسان ستادی معاونت بهداشت استان زنجان، در سالن اجلاس مرکز همایش‌های بین‌المللی روزبه برگزار شد .

دکتر تبریزی در این جلسه با بیان اینکه در حال حاضر روزانه ۱ میلیون ۲۰۰ هزار دز واکسن در کشور تزریق می‌شود، گفت: ۲۲ اقدام مهم دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ خلاقانه، نوآور و در بین سایر دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور از زمان شیوع کرونا تاکنون، بی‌نظیر بوده است .
وی افزود: با ورود واکسن دانش‌آموزان، مدارس کشور از اواخر آبان تا اوایل آذر بازگشایی می‌شود.
قائم مقام معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به ورود محموله جدید واکسن در چند روز آینده اظهار داشت: با تزریق این واکسن‌ها، میزان واکسیناسیون به ۲ میلیون دُز در روز خواهد رسید.
رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر هزار و ۵۳ پایگاه تجمیعی واکسیناسیون و ۵ هزار و ۳۷ ایستگاه تزریق واکسن در کشور فعال است تصریح کرد: با راه‌اندازی مراکز ۲۴ ساعته و شتاب گرفتن روند واکسیناسیون در استان زنجان، درصد واکسیناسیون استان به ۵۳ درصد رسید که این میزان در جامعه روستایی و عشایری ۷۰ درصد است.

دکتر جعفر صادق‌ تبریزی در ادامه این سفر در جلسه صبحگاهی (morning) معاونت بهداشت دانشگاه که چهارشنبه ۲۴ شهریور در راستای بررسی آخرین وضعیت شهرستان به لحاظ پیشگیری و کنترل بیماری کرونا و وضعیت واکسیناسیون گروه‌های هدف در سالن جلسات مرکز بهداشت استان در حال برگزاری است، حضور یافت .
این جلسه با حضور دکتر محمدرضا صائینی معاون بهداشت دانشگاه، مدیران و کارشناسان مسئول معاونت بهداشت، و به بصورت وبینار با مدیران شبکه‌های بهداشت استان درحال برگزاری است .

بازدید از مرکز تجمیع واکسیناسیون خودروی و پیاده مستقر در پردیس دانشگاه، مرکز شماره ۱۴ منتخب ۱۶ ساعته و بررسی روند خدمات‌دهی به بیماران کرونایی در این مرکز از جمله برنامه‌های دکتر جعفر صادق‌ تبریزی در زنجان است .
دفعات مشاهده: 87 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر