:: عضویت دانشگاه علوم پرشکی زنجان در رتبه بندی موضوعی TIMES برای سال
:: رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان : از امروز تا یک هفته آینده، فرصت طلایی برای واکسیناسیون عمومی در زنجان
:: تشکیل جلسه هماهنگی معاینات دانشجویان جدیدالورود
:: همزمان با آیین سراسری تجلیل و تکریم از یک میلیون پیشکسوت دفاع مقدس: جمعی از مدافعین، همیاران و خیرین سلامت استان، تجلیل شدند
:: بازدید نمایندگان دفتر امور اجتماعی و سیاسی حوزه‌های علمیه‌ی کشور، از مرکز آیت‌اله موسوی

:: بازدید ریاست دانشگاه علوم پزشکی زنجان از بیمارستان بوعلی سینای خرمدره ::
 | تاریخ ارسال: 1400/6/23 |

بازدید ریاست دانشگاه علوم پزشکی زنجان از بیمارستان بوعلی سینای خرمدره
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان ظهر روز دوشنبه ۲۲ شهریور با حضور در شهرستان خرمدره از بیمارستان بوعلی سینای این شهرستان بازدید نموده و از نزدیک وضعیت بهداشت و درمان این مرکز را بررسی نمود.

به گزارش وب دا - زنجان؛ دکتر قزلباش  در بیمارستان بو علی سینا از روند تغییر کاربری۲ پانسیون بیمارستان بو علی سینا خرمدره به بخش NICU و پست پارتوم و همچنین از بخش  ICU الحاقی جدید بیمارستان نیز بازدید نمود.

ریاست دانشگاه همچنین  ضمن بازدید از بخش های بستری از نحوه ارائه خدمات به بیماران بستری موقت مبتلا به کرونا بررسی نموده و از خدمات پرسنل این بیمارستان تقدیر نمود .

دکتر قزلباش با همراهی فرماندار و مسئولین شهرستان از مرکز تجمیع واکسن شهرستان خرمدره نیز حضور یافته و با بررسی روند و نحوه ارائه خدمات واکسیناسیون به شهر وندان را نیز بررسی نمود . .
دفعات مشاهده: 36 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر